Despre noi

Societatea comerciala REPO TRAILERS TRADING SRL a fost infiintata recent, in anul 2015 si atat singura cat si principala noastra activitate este in domeniul comertului, si anume COMERT CU ALTE AUTOVEHICULE ( cod CAEN 4519 ).

REPO TRAILERS TRADING SRL comercializeaza urmatoarele:
- remorci de orice tip marca REPO;
- accesorii destinate remorcilor marca Al-Ko sau Knott;

REPO TRAILERS TRADING SRL se ocupa si de INCHIRIEREA remorcilor de orice tip ( auto, moto, ambarcatiuni, transport marfuri usoare si grele, utilaje, etc. ).

     De la fondarea sa în 1994, compania POP INDUSTRY este activa ca producator  remorcilor REPO. Mai mult de 2.000 de remorci dintr-o gama extrem de variata sunt livrate anual pentru clienti privati sau companii din Romania, Germania, Austria, Franta, etc. Constructia vehiculelor este efectuata în orasul Slatina intr-o fabrica de peste 10.000 mp cu o capacitate de productie importanta.

 

     Prezentarea produselor noastre se face într-un spatiu generos si curat unde personal specializat va ofera informatii utile despre produsele pe care doriti sa le achizitionati. Majoritatea modelelor prezentate sunt disponibile din stoc.
     Pentru comenzi specifice, timpul de livrare functie de complexitate este intre 10 - 30 de zile.
Toate remorcile sunt dotate cu accesorii de calitate, de la producatori cu renume, axele si frânele sunt AL-KO sau KNOTT. Astfel ca întretinerea este simplificata, deoarece în toate service-urile se gasesc piese pentru aceste doua branduri. În plus, stocul REPO TRAILERS TRADING SRL consta din mai multe sute de piese gata de livrare oriunde in Romania.


ADRESA: BLVD.IULIU MANIU 309-317, BUCURESTI, ROMANIA

TELEFON: 0753192930 

CERTIFICAT UNIC DE INREGISTRARE: 34124356

NR. INREG. REG. COM.: J28/108/2015

ADMINISTRATOR:
POPESCU DUMITRU              
TEL: +40744540181      
E-MAIL: popescu.dumitru@repotrailers.ro